Sobre Adeslas La Selva

Som Agents d’Assegurances amb més de 30 anys d’experiència oferint el millor servei a particulars i empreses. Comptem amb tota la solidesa i confiança de les assegurances Adeslas, i en som agents exclusius a la comarca de La Selva.

Tracte proper i de confiança

Coneixem molt bé la importància que té el fet de poder comptar amb un tracte proper i personalitzat. En l’era de l’atenció al client automatitzada, freda i robotitzada, nosaltres estem al teu costat per tal d’acompanyar-te, tramitar personalment les teves incidències i assessorar-te en tots els teus dubtes.

Àmplia Gamma d’assegurances de salut

L’experiència també ens ha mostrat la importància que té poder comptar amb assegurances de salut de confiança que s’adaptin a les realitats i necessitats que sorgeixen durant les diferents etapes de la vida d’una persona. Per això treballem sempre amb una àmplia gamma de propostes que ens permeten ajustar-nos al moment vital de cadascun dels nostres clients per tal d’oferir sempre la millor atenció i servei.

Especialistes en assegurances d'empresa

Especialistes en assegurances d'empresa

També coneixem en profunditat les necessitats habituals de les Empreses en matèria d’assegurances. Ens ocupem de totes les qüestions referents a protecció jurídica, accidents, robatoris, salut i responsabilitat civil, perquè puguis dedicar tota l’atenció al teu negoci i no hagis de preocupar-te de res més.

Podem assessorar-te

A Adeslas La Selva t’ajudem a trobar l’assegurança que necessites.

Has de validar que no ets un robot