Particulars

Assegurances per a particulars

Assegurances de la Llar

Adeslas Electrodomèstics

Amb ELECTRODOMÈSTICS tens la solució per a la reparació dels electrodomèstics i béns de lleure de la teva llar. La cobertura compta amb indemnització en cas de no poder dur a terme la reparació.

+ Més informació
Assegurances de la Llar

Adeslas Llar

L’assegurança LLAR protegeix el teu habitatge habitual tant si ets propietari com si ets llogater. Aquest servei et proporciona una cobertura integral per a la teva llar i per als teus béns personals.

+ Més informació
Assegurances de Cotxe

Adeslas Assegurances cotxe

Per tal de garantir la teva tranquil·litat al volant t’oferim l’assegurança AUTO, que et proporciona les millors cobertures i l’agilitat més ràpida en les teves gestions. Aquesta assegurança de cotxe compta amb diferents modalitats que s’adapten a les teves necessitats.

+ Més informació
Altres assegurances

Adeslas Accidents Complet

Estem a prop teu durant la teva activitat diària. L’assegurança ACCIDENTS COMPLET et cobreix en cas d’invalidesa absoluta i permanent o de mort per accidents ocorreguts tant en l’àmbit privat com professional.

+ Més informació
Altres assegurances

Adeslas Assistència de viatge

Amb ASSISTÈNCIA DE VIATGE t’acompanyem durant els teus desplaçaments. Aquesta assegurança de viatge et protegeix a tu i als teus béns durant les teves escapades, i s’adapta per tal de cobrir a la teva família.

+ Més informació
Altres assegurances

Adeslas Mascotes

L’assegurança MASCOTES està destinada a protegir a la teva mascota amb les cobertures més completes. Comptem amb dues modalitats per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats.

+ Més informació
Assegurances de Salut

Adeslas Dental

Amb Adeslas Dental no paris de somriure, pots gaudir d´un pla de salut bucodental i accedir a nombrosos avantatges.

+ Més informació

Adeslas Soporte

Assegurances per a particulars

Per tal d’oferir-te la millor cobertura per a tu i a la teva família, posem a la teva disposició una àmplia gamma d’assegurances per a particulars, amb tota la garantia i confiança dels agents d’assegurances Adeslas a La Selva.

La nostra oferta d’assegurances de salut s’emmotlla a les teves necessitats. T’assessorem per trobar la que necessites. Amb la nostra voluntat d’oferir-te la millor cobertura en tot moment, també comptem amb assegurança de cotxe i de la llar, decessos, assistència de viatge i assegurança per a la teva mascota.